Monday 3 August 2015

Kako preprečiti poporodne strije?

Nosečnost strije so naravna posledica kožo okoli trebuha, ki se razteza ven, da sprejme rastoči trebuh. Začnejo kot rdečimi progami in nato srebrno daljšem časovnem obdobju. Možno je, da se prepreči in zmanjša nastanek strij, če delujejo na začetku nosečnosti. Več o tem, kako preprečiti nastanek strij s spremembo življenjskega sloga, nov režim za nego kože in poklic vzdrževanje po rojstvu otroka. Preverite: krema proti strijam.

Jejte dieto-hranljiva kože. Ti si verjetno že jedli zdrave, uravnotežene obroke, da preverite, ali vaš dojenček dobiva dovolj vitaminov in hranilnih snovi. Vsebujejo živila, ki so še posebej koristno za zdravje vaše kože lahko izboljša elastičnost vaše kože, ki pomaga preprečevati nastanek strij tvorjenje. Dodajte naslednje živil, vaši dnevni prehrani:
- Živila, bogata z antioksidanti, ki pomagajo nega in zaščita kože. Jejte veliko špinača, borovnice, jagode in drugo sveže sadje in zelenjavo.
- Živila, ki vsebujejo vitamin E, ki ščiti celično membrano. Jejte oreški, semena, avokado brokoli in ohrovt.
- Živila, ki vsebujejo vitamin A, ki je popravila kožnih tkiv. Jedo korenje, sladki krompir, mango, squash, in rdeče papriko.
- Živila, ki vsebujejo omega 3s, ki ohranjajo celične membrane zdrave in da bo vaše kože sijaj. Jejte ribe, ribje olje, orehi, jajci in ostrige.

Ostanejo hidrirani. Voda pomaga pri razstrupljanju telesa in ohranja vaše kožne celice nabrekli, ki omogoča zdravo kožo in bolj verjetno, da Odklonijo nazaj od stresa, ki ga povzročajo raztezanje. Get veliko vode s prakticiranjem te navade:
- Popijte 8 kozarcev vode na dan. Če se vam zdi, da je težko zaužiti toliko vode, opravljajo veliko steklenico vode, ki ima enakovreden 2 očala (16 unč) vode. Ga napolnite 4-krat čez dan, namesto da bi ponovno polnjenje enim samim steklom 8-krat. To bo pitje dovolj vode, manj iz težav.
- Pijte zeliščni čaj. Izbira čaje brez kofeina pomaga vašemu telesu ostanejo hidrirani, in lahko ublaži dolgčas pitne le vodo vsak dan.
- Jejte solzne sadja in zelenjave. Jedo zelenjave, ki vsebuje veliko vode, je še en odličen način, da sami hidrat. Jejte veliko solate, napolnjene s kumare, sveže paprike in zelene. Izberite lubenica, jagode, medene rose in druge solzne sadje namesto jedo pečene sladice.

Vaja med nosečnostjo. Vadba pomaga koža ohrani svojo prožnost z izboljšanjem prekrvavitev vašega telesa. Kot dodatno korist, bo vaja pomagala vam preprečujejo pridobivanje preveč teže, prehitro, štipa strij v kali. Vključi vajo v vaš dnevni urnik na naslednje načine:
Opravite vaje pomenilo, da bi nosečnost lažje na vaše telo. Odseki, Keglove vaje in druge preproste gibe lahko pomaga ohraniti vaš krvni premikanje in vas bolj udobno med nosečnostjo.
Poskusite nosečnosti jogo in druge vaje z majhnim vplivom. Joga in pilates vam odlično vadbo, ne da bi vas zahteva, da se premaknete na način, da se lahko počutijo nelagodno, ko ste noseči.

No comments:

Post a Comment