Thursday 23 July 2015

Vpliv termalne vode na našo kožo

Termalna voda, huh, kaj je dobro za? Absolutno ... No kupe stvari dejansko ..

Pripravite se zavedaš, zakaj bi ena od teh francoskih finih megle spreji biti odgovor na nekaj vaših lepotnih ali življenjskega sloga težave in zakaj vsak hladilnik in Mala morajo imeti enega.

Termalno vodo meglice so edini proizvodi, ki se priključi neposredno na viru z vzmetmi v Franciji, kar pomeni čisto vodo notri dobesedno ne vidi luč dneva do dveh let oziroma do trenutka, ko svoj ti v akcijo.

Sem prvič prišel čez različici Avene, medtem ko ste na počitnicah v Tenerife nekaj let nazaj. Da smo obdržali v hladilnik za uporabo ves dan in je shranjena našo kožo, dobesedno, na več kot eni priložnosti. Pravzaprav sem prišel, da jo pogrešam v tednih, ko smo prišli domov, je bil navdušen ob osvežilni opomnik, ko so mi znamke poslal te slabe fante za pregled. v Sem na seznamu 10 najbolj uporabnih uporabe teh hladilnih compadres seveda pa je ta seznam ni izčrpen:

Kot tonerja. LRP termalna voda je v selena in njegove Avene kolegom v silikata seveda visoka. To delo naj očisti in pomiri kožo. Zmanjševanje rdečico in zapiranje por naravno. Oba sta seveda anti oksidant.

Če želite nastaviti make up. Ko ste končali svoj make up videz za dan Spritz za termalno vodo deluje, da nastavite vaše delo na mestu, se lahko uporablja tudi čez dan, saj je megla dovolj fino, da ne povzroči, da do "topiti".

Fizzog osvežitev skozi dan. Ali ste na počitnicah v vročini ali zaljubljen znotraj zaseden pisarno s 24-urno centralno ogrevanje in klimatizacijo, to spray je kot hladno pijačo vode za vašo kožo. Fina meglica ne bo prestrašil otroke zato je kot nalašč za shranjevanje majhnih Kissers ohladi preveč. Več o lepota in zdravje.

Za dolge lete ali izlete. Biti zaljubljen v notranjosti tlačne nadzorom pločevinko na nebu do 12 ur z recikliranim zrakom je res ni dobro za vašo polt. Enostaven dodatek k vašem ročne prtljage, osvežitev je samo Spritz stran. (Ali pa, seveda, da to lahko pršite na Hoggy McHoggerson, smrčanje s svojimi odprtimi usti in se uvršča preko svojega sedeža preveč) (popolna kriminala)

Za povišano telesno temperaturo in slabost olajšave. Ni nujno, da sami povzročena bolezen, ampak dobro za to preveč. Njena takoj hlajenje.

Zdravljenje opeklin in ran. Se jih ne opekline, britev opekline ali drugače, spray to redno res pomaga olajšati želo. Prav tako se lahko razpršimo tudi na odprte, čiste rane za umiritev vnetja in začasno lajšanje bolečin. Nove tetovaže: Za nove tetovaže, v fazi celjenja, ko to je vse, kar želite praske!

Srbenje relief: Ali od celjenje ran, kožnih bolezni, kot so ekcem, bug ugrizi ali noricam. Relief je samo sprej stran. Med in po treningu: Za pomoč pri vas dogaja ali da vas ohladi enkrat narediti.

Plenični izpuščaj ali chaffing: megla je tako fino, da ko se malček trpi toliko, da krpo ali obrišite, pike, da dela čudeže nežno lajšanje bolečin.

 Medtem La Roche Posay ponudba je idealen treba hraniti v hladilniku čez vse leto, različica Avene je dovolj majhna, da je torbico ali pleničko vrečko prijazen in se lahko prinesel povsod.

No comments:

Post a Comment